Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bő egy héten belül kétszer is pályán a Squadra Azzurra

2011.08.29. 09:49 lupetto

 Két mérkőzés is vár bő egy héten belül az Azzurrira, előbb szeptember 2-án a Feröer-szigetek, majd 4 napra rá Szlovénia nemzeti tizenegye ellen. Mindkét mérkőzésen kötelezőnek tűnik a győzelem, pláne a spanyol válogatott legyőzése után, lássuk Prandelli kikre támaszkodik majd a selejtezők során;

 

Kapusok: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli) Sirigu (Paris St. Germain)

Védők: Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Bonucci (Juventus) Cassani (Fiorentina), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit), Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter)

Középpályások: Aquilani (Milan), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Motta Thiago (Inter), Nocerino (Palermo), Pirlo (Juventus)

Támadók: Balotelli (Manchester City), Cassano (Milan), Gilardino (Fiorentina), Giovinco (Parma), Pazzini (Inter), Rossi (Villarreal)

Egyedüli meglepetés talán Gilardino visszatérése lehet, egyébként a kapitány nem tért el eddig alapul vett keretétől. Az első találkozó Tórshavnban, míg a jövő hét keddi összecsapás Firenzében kerül megrendezésre.

Szólj hozzá!

Címkék: szlovénia olaszország squadra azzurra feröer azzurri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr813187237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása