Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juve: nem csak Giaccherini érkezik

2011.08.25. 08:29 lupetto

 Giaccherini szerződtetésével nem ér véget a torinói klub bevásárlása a mercato utolsó hetébe lépve, a Zebrákat mindössze pillanatok választják el Marcelo Estigarribia szerződtetésétől. A 23 éves baloldali középpályás a Newell's Old Boystól érkezik a Bianconerihez kölcsönben, szezon végi kivásárlási opcióval.

Mindeközben a Juve vezetősége, mint arról az olasz sajtó tegnap délutánt hírt adott, megkörnyékezte Maloudát is, melyet a Tuttosportnak nyilatkozva Marotta is megerősített, de nagy valószínüség szerint Giaccherini és a paraguayi válogatott Estigarriba érkezése után a franciára már nem lesz a Bianconerinek szüksége.

1 komment

Címkék: juventus mercato estigarribia

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr513178889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.08.25. 09:00:11

Ez aztán a sztárparádé ... Indult Bastossal, majd Vargas és Elia, ezek után megérkezett Giaccherini, Malouda neve felvetődött, helyette érkezik egy noname Estigarribia....
süti beállítások módosítása