Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milan: Aquilani szombaton akár már pályára is léphet

2011.08.23. 12:21 lupetto

 Megtette hivatalos ajánlatát az AC Milan Alberto Aquilani szerződtetésére, s az olasz klub a játékossal egyetemben jelenleg a Liverpool válaszára vár. Az angolok szerdára ígérték döntésüket, s amennyiben áldásukat adják a transzferre, úgy Aquilani akár már a hétvégi, Cagliari elleni mérkőzésen debütálhat újdonsült klubja színeiben.

A kérdés, hogy a Liverpool hajlandó-e belemenni a Milan által kínált feltételekbe, a Rossoneri ugyanis nem kápráztatta el az angolokat. A válogatott középpályást kölcsönbe szeretnék szezonvégi kivásárlási opcióval, melynek összegét (8 millió eurót) három részletben törlesztenék az azt követő évek során.

A játékos már mindenesetre két ponton is engedett elképzeléseiből. Egyrészt rábólintott a kölcsönszerződésre, melyről a Fiorentina esetében még hallani sem akart, másrészt elfogadta fizetése csökkentését is, mely évi 200.000 euróval rövidíti meg bevételeit. Rajta tehát biztosan nem múlik az üzlet.

Szólj hozzá!

Címkék: liverpool milan aquilani mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr923173332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása