Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Casemiro is a Romában köthet ki

2011.08.23. 09:50 lupetto

 Pablo Osvaldo és Simon Kjaer tulajdonképpen a Roma játékosának tekinthető, a labdarúgók hivatalos bejelentése mindössze napok kérdése. A Giallorossi azonban úgy tűnik nem áll meg e két szerzeménynél, egyre inkább konkretizálódni látszik Casemiro szerződtetése is.

A játékos legalábbis a Corriere dello Sporton keresztül üzenve nem sok kétséget hagyott jövője felől, mint azt elmondta a Romában szeretné folytatni, s nemsoká a Roma játékosa is lesz.

Egyedüli gondot vételára jelenthet, de Sabatini erősen dolgozik a Sao Paolo megpuhításán. Nemsoká kiderül mekkora sikerrel.

3 komment

Címkék: roma mercato kjaer casemiro osvaldo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr363172927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.23. 10:24:57

Így azonnal más a leányzó fekvése!:D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.23. 11:27:11

@Zsozsomessi: Osvaldótól, aki eddig két olasz klubban bukott meg, és Kjaertől, akiről sorozatban kapja a gólokat a Wolsburg?

lupetto 2011.08.23. 13:05:58

Én max akkor fogok egy kicsit megnyugodni, ha Osvaldo mellett mondjuk legalább Nilmar is érkezik a csatársorba. A védelem nagy kérdés, de én Kjaert nagyra tartom, még ha most kissé meg is zuhant, dehát így van ezzel mindenki a Wolfsburgban. Egy középpályás még kell mindenképp
süti beállítások módosítása