Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Döntetlen emberelőnyben; nem bírt az Inter az Olympiakos-szal

2011.08.22. 09:30 lupetto

 Mellberg korai kiállítása ellenére is csak döntetlenig jutott az Inter az Olympiakos Pireusz ellen vívott, Genfben rendezett felkészülési mérkőzésén. Az exjuventino már a találkozó 31.percében begyűjtötte piros lapját, vezetést mégis Fejsa révén a görögök szereztek. Ezt duplázta meg néhány percre rá a Cagliari exjátékosa Modesto, kihasználva az Inter védelmének hibáját. A mérkőzés hajrájában aztán megrázta magát a Nerazzurri, s Pazzini duplája révén döntetlenre hozta a mérkőzést.

A 90 percet követő sajtótájékoztatón Gasperini elmondta, jobb játékot vár el az új szerzeményektől, akik igencsak adósak maradtak a jó teljesítménnyel. A vezetőedző kitért néhány mondatban Eto'o távozására is, mint mondta személyében egy nagyszerű játékost veszítettek, kinek pótlásáról a klub megfelelőképpen gondoskodni fog.

A találkozót kihagyni kényszerült kisebb csapatnyi játékos hiánya nagyon is érződött a milánóiak teljesítményén. Kisebb-nagyobb sérülések miatt Maicon, Nagatomo, Stankovic, Lucio, Sneijder és Muntari sem léphetett pályára a görög együttes ellen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter olympiakos

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr233170310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása