Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mihajlovic: Még két új igazolásra van szüksége a Fiorentinanak

2011.08.21. 09:00 MatteoMessina

A nyár vége felé közeledve a Fiorentina neve is egyre többet szerepel az átigazolási piacon. Sinisa Mihajlovic, a violák mestere a tegnapi sajtótájékoztatón ismét beszélt a mercatoról. „Még ki kell egészítenünk néhány emberrel a csapatot, konkrétan két játékosra van még szükségünk. A lényeg, hogy két ember jusson minden posztra, hogy mindenkinek meg kelljen küzdenie a csapatba kerülésért...

Tavaly bajban voltam, ha valaki rosszul játszott és nem tudtam, hogy mit kezdjek, idén ez nem fordulhat elő”-vélekedett Mihajlovic.

Természetesen Montolivo és Gilardino helyzetéről is kérdezték a szerb trénert: „Montolivo és Gilardino? Eddig minden edzésen nagyon profi volt a hozzáállásuk és ameddig a Fiorentina mezét viselik, a legjobbjukat  kell nyújtaniuk. Elégedetten mondhatom, hogy így is tesznek. Ha mégis távoznának a jövő héten, akkor a megfelelő módon pótoljuk őket.”- zárta mondandóját a szerb tréner.

Szólj hozzá!

Címkék: fiorentina mercato mihajlovic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr543168130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása