Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Alex a Juventusért üzent - minden Marottán áll

2011.08.20. 10:10 lupetto

 Nem kétséges immáron kin és min áll Alex klubváltása, a brazil védő ugyanis az olasz sajtónak elárulta, örömmel igazolna a Juventus együttesébe, amennyiben az egy megfelelő ajánlatot tesz az asztalra.

"Figyelembe véve, hogy 29 éves vagyok, ez a megfelelő pillanat, hogy megkössem utolsó nagy szerződésem és legalább 4 évig még Európában maradjak. Még további 2 éves szerződés köt a Chelseahez, de nem esett szó annak meghosszabbításáról. Ezért aztán, ha a Juve egy négy éves szerződést kínálna, örömmel mondanék rá igent. Szeretnék Olaszországban játszani és remélem ez az álmom valóra válik. Igazán rajongok az olasz labdarúgásért."

"Most minden a Juventuson áll. Ha megfelelő ajánlattal állnak elő, nem gondolom, hogy túl nehéz dolguk lenne a Chelseavel. Ellenben, ha kitartanak a kölcsönszerződés mellett, az egy nagyon nehéz ügy lesz."

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea juventus alex mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr83166007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása