Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nápoly teljesen megőrült

2011.08.19. 10:32 lupetto

 Edzőmérkőzést játszott tegnap egymás ellen a Napoli A és B csapata, melyet végül előbbi nyert 4-2-re, köszönhetően Maggio duplájának és a dél-amerikai csatárkettős góljainak. Eddig a történetben semmi rendkívüli, ám ha a nézőszámra tekintünk, biztosan leesik az állunk. A keret egymás elleni játszadozására ugyanis nem kevesebb, mint 25 ezer szurkoló látogatott ki, valami egészen elképesztő futballázról téve tanúbizonyságot.

Nápolyban tehát a Maradona-érát idéző hangulat honol, a város egy emberként várja az új szezon kezdetét.

Napoli A-Napoli B 4-2


NAPOLI A (3-4-2-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; Maggio (dal 1's.t. Dezi), Inler, Dzemaili, Dossena; Hamsik, Lavezzi (Romano); Cavani
NAPOLI B (4-3-3): Rosati (Colombo), Grava, Fernandez, Ruiz; Aronica (Santana); Gargano, Donadel, Bogliacino (Maggio); Mascara, Lucarelli ( Lavezzi), Zuniga (Esperimento).
G.: Mascara,  Maggio, Lavezzi, Maggio, Cavani, Britos- öngól

2 komment

Címkék: napoli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr453164441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucianoDenrico 2011.08.19. 12:46:09

Ahogy Nápoly polgármestere is megmondta, a nápolyiak vérében van a törvények megszegése, de ettől függetlenül hatalmas szívű emberek !!!
Forza NAPOLI

lupetto 2011.08.19. 14:58:43

@LucianoDenrico: megérdemli a várost ezt a csapatot, ez egyértelmű. Ha De Laurentiis folytatja a tervezett utat, pár éven belül minden olasz klub a Napolit foglya irigyelni
süti beállítások módosítása