Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inter: Ki érkezik Eto'o helyére? Teljes fejetlenség az olasz sajtóban

2011.08.18. 14:30 MatteoMessina

Totális káosz a sajtóban, ami az Inter csatárkérdését illeti. Pár napja még szinte biztosnak tűnt, hogy az interisták Forlant üdvözölhetik Eto’o távozása esetén, a mai napon viszont ahány újság, annyi név. A teljesség igénye nélkül: Tevez, Lavezzi, Palacio, Forlan, Higuain, Drogba, Zarate.

Zarate: Adott esetben illene a képbe, hiszen argentin és jelen helyzetben nem is tűnne lehetetlennek a megszerzése. Lavezzi: Moratti is elismerte, hogy tárgyalásokat folytat érte, valamint köztudott, hogy az Inter elnöke jó viszonyt ápol a Napoli elnökével, De Laurentiis úrral. Mindez persze nem változtat azon, hogy „El Pocho” ára elég borsos, valószínűleg túlságosan is Moratti számára. Drogba: Ha igazak a hírek, Villas-Boas, a Chelsea menedzsere érdeklődik a „balkáni Messi”, Goran Pandev iránt. Így merült fel az elefántcsontparti csatár neve az üzlet részeként. Forlan: A helyzet változatlan Higuain: A leginkább kacsa gyanús, bár ő is argentin. Palacio: Gasperini érkezésekor merült fel a neve, hiszen nagy kedvence volt a mesternek a Genoa csapatánál, de az idő múlásával egyre kevesebbet lehetett róla hallani. Az Inter szurkolók nagy örömére, továbbra is remélik, hogy ez csak egy rossz vicc. Tevez: Egyes hírek szerint mindenben megállapodott a két klub, de csak augusztus végén kívánják Morattiék bejelenteni, nagy csinnadrattával. Valószínűleg ez a verzió aratna a legnagyobb sikert a kék-fekete szurkolók köreiben. Moratti mindenesetre tagad.

Szólj hozzá!

Címkék: inter mercato moratti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr393162783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása