Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hatalmas bakival debütált újdonsült klubjában Zapata, Rossi és Nilmar is pályára lépett a Villarrealban

2011.08.18. 09:31 lupetto

 Hatalmas bakival debütált a Bajnokok Ligája selejtezőjében az Udinese exhátvédje, győzelemhez segítve ezzel az Odense együttesét. A 24 éves kolumbiai védő a találkozó 84.percében gurította vissza röviden a Villarreal kapusának a labdát, melyre kíméletlenül lecsaptak a dán csapat támadói és kihasználták a hibát.

A találkozón nem is oly mellesleg pályára lépett Giuseppe Rossi is, mely egyben hivatalossá teheti maradását a spanyol klubnál a Napoli intenzív érdeklődése ellenére is. De Laurentiis azonban nem hátrál, mint azt az olasz lapoknak elárulta, ha korábban nem, hát januárban újra megpróbálkozik a csatár megszerzésével. A sajtóhírek alapján egyértelmű, a Presidente mindent elkövet, hogy a válogatott támadót belátható időn belül a Napoli mezében tudja.

 A találkozó összefoglalója hajtás után.

 

Szólj hozzá!

Címkék: rossi udinese napoli mercato zapata

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr383162079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása