Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Arsenal-Udinese: Guidolin kritikus

2011.08.17. 12:00 MatteoMessina

Francesco Guidolin, az Udinese edzője egyáltalán nem elégedett a tegnap esti BL selejtező után. „Megmondtam a srácoknak, hogy ne legyenek elégedettek. Semmi fontosat nem hajtottunk végre, ugyanis vesztettünk.”- kezdte a mester a Sky Sport Italia-nak.

„Az 1-0 egy nagyon veszélyes eredmény. Félénken kezdtük a mérkőzést és sajnos Domizzit is mellőznünk kellett a védelemben. Ő már egy rutinos játékos, amíg Neutronnak tanulnia kell ahhoz, hogy igazi védő váljék belőle. Nem tudtuk teljesíteni a célunkat, vagyis azt, hogy gólt szerezzünk. A párharc még nyitott, de náluk van az előny és ha gólt szereznek akkor nagyon nehéz lesz továbbjutni.” – összegzett Guidolin.

(football-italia)

1 komment

Címkék: guidolin arsenal udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr333160008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.08.17. 13:24:48

Ennyi. Azt hittem komoly árat fizet majd az Udinese egyébként a két korai sárgáért a szélső hátvédeknél, de ezt szerencsére nem tudta kihasználni az Arsenal.
Neutronnál hozzátette Guidolin, hogy tudja, hogy nagy jövő előtt áll, de a csapat jövője a jelenben van, tehát kell a rutin
süti beállítások módosítása