Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lazio: Floccari végül marad?

2011.08.14. 11:00 MatteoMessina

Sergio Floccarit, a Lazio csatárát számos csapat megkörnyékezte a nyáron, de ügynöke szerint végül könnyen lehet, hogy marad a fővárosban. „Semmi sem változott az elmúlt egy héten. Floccarit több klub is meg akarja szerezni, de mi nem tervezünk tárgyalásokat a következő hétre és nem zárom ki azt sem, hogy végül a Lazionál marad. Sőt, ez a legvalószínűbb kimenetel.”- nyilatkozta Claudio Vigorelli, Floccari menedzsere a cittaceleste.it nevű internetes portálnak. Kérdés, mennyi lehetőséget fog kapni a 29 éves játékos Klose és Cissé mellett?

(football-italia)

4 komment

Címkék: lazio floccari

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr33152166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.14. 13:40:51

Igazság szerint nem bánnám, ha így alakulna. Floccari technikás, jó játékos, aki Klose szerepében is képes játszani, bevethető, jó képességű támadókból soha nem elég.

MatteoMessina 2011.08.14. 14:24:47

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Egyébként én most úgy látom, hogy a Lazi egy stabilabb szereplést produkálhat, mint a Roma vagy a Juve és könnyen odaérhet a 3., BL helyre.

MatteoMessina 2011.08.14. 15:22:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hát sok sikert, persze próbál okoskodni a szezon előtt az ember, aztán borulhat minden :)
süti beállítások módosítása