Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Elöl impotens, hátul gólképes - a Roma csúnyán kihúzta a gyufát a Valencia ellen

2011.08.13. 11:00 lupetto

 Továbbra sem túl meggyőző a Roma a felkészülési mérkőzéseken mutatott játéka alapján, s az utóbbi hetekben távozott játékosok hadát, elsősorban a védekezésben, alaposan megérzi az együttes. Ezúttal a Valencia ellen léptek pályára Luis Enrique fiai és bár a csapat De Rossi és Juan kivételével legerősebb összeállításában léphetett pályára, bántóan sima vereséget szenvedett a spanyol klub ellen.

A masszív vereség okai elsősorban a védekezésben keresendők, minden valenciai gól komoly egyéni hiba következményeként született, mely miatt a klub trénere is kikelt magából a mérkőzést követő sajtótájékoztatón, kijelentve, ez így ebben a formában nem mehet tovább. A támadások szervezésében is akadt bőven kivetnivaló, bár Bojan Krkic vezérletével (a spanyol a Giallorossi egyik legjobbjaként teljesített) egy kapufáig és egy ordító Okaka ziccerig azért eljutottak a Farkasok.

Egy biztos, rengeteg munka áll még a Roma előtt és Sabatini jól teszi, ha csipkedi magát az erősítések terén is, mert ez a Roma pillanatnyilag esélytelen a BL helyek egyikének elcsípésére. Bár akadtak bőven érkezők is az átigazolási szezonban, a távozóknak hála ezidáig nemhogy a korábbi ígéreteknek hála erősödött, hanem sokkal inkább gyengült az együttes.

 

Valencia - AS Roma 3-0

G.: Viviani 20.-öngól,, Soldado, 36., Alcacer 82.

Valencia (4-3-1-2): Diego Alves; Bruno, Rami, Dealbert, J. Alba; Hernàndez, Albelda, Tino Costa; Bernat; Piatti, Soldado

Roma (4-3-3): Lobont (46′ Stekelenburg); Rosi (46′ Cicinho), Heinze (46' Cassetti), Burdisso (62′ Antei), Josè Angel (62′ Taddei); Perrotta (6′ Verre), Viviani (68′ Simplicio), Pizarro; Borriello (62′ Okaka), Totti (62′ Caprari), Bojan

Játékvezető:
Ayza Gamez (spanyol)

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma valencia

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr63150487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása