Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vágjuk együtt gerincre a mezőnyt

2011.08.12. 13:42 _azzurri

Kedves Mindnyájatok!

Minden évben megrendezésre kerül a blogok versenye, mely bármilyen hülyén hangzik is, valóban izgalomban tartja a fél, részben írni tudó magyar webes álújságírók hadát, köztük idén minket is. Különösebb esélyünk a győzelemre nincs, olyan erős az ennél jóval mainstreamebb témával foglalkozó oldalak mezőnye, de az mindenképp sokat jelentene, ha kategóriánkban mindenféle hátszél nélkül be tudnánk kerülni a legjobb 10 oldal közé.

Ennek elérése mindössze a Ti közreműködésetek függvénye, hiszen szerencsére vagyunk annyian, hogyha rákapcsolunk, simán összejöhet a remélt eredmény.

Hogy miért is lenne jó mindez?

Egyrészt nyilván hiúságból, örömmel vennénk, ha nevünket ott láthatnánk a legjobbak között.

Másrészt jól jönne némi hírverés, hogy még több olvasó hozzánk találjon, aki veletek és velünk együtt él-hal az olasz fociért, s melynek hála még tovább fejlődhetnénk.

Harmadrészt pedig némi dacból a csak számokból értő saleseknek, hirdetésszervezőknek, műsorszerkesztőknek üzenve, hogy megmutassuk, igenis megéri e témával behatóbban foglalkozni.

A dolgotok annyi lenne, hogy ide kattintotok, mely után nyomban a goldenblog honlapján találjátok magatokat. Legörgettek a hírblog kategóriáig, aholis ott virít a nevünk, melyre egy facebook profil birtokában máris szavazhattok.

Köszönjük mindenkinek a támogatást

2 komment

Címkék: goldenblog azzurri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr453148434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.12. 14:32:00

Jó nektek, hogy ennyien vagytok:D! Kb. egy óra alatt megvan az én napi látogatottságom nektek:D

lupetto 2011.08.12. 14:36:53

Nem akarok itt nyáladzani, de többek között veled együtt vagyunk "ennyien". Jövőre, ha indulsz minden támogatásunk és világmegváltó szeretetünk a tiéd, mi addigra már nem nevezhetünk ebbe a kategóriába ;)
süti beállítások módosítása