Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mutut örökre eltiltották a román válogatottól

2011.08.11. 16:30 lupetto

 Adrian Mutu soha többé nem öltheti magára a román válogatott mezét, már amennyiben a nemzeti csapat vezetőedzője állja szavát, s ígéretéhez híven a jövőben eltekint a játékos válogatottbeli szerepeltetésétől. A Cesena támadójának bűne, játékostársával, Gabriel Tamassal együtt a túlzott éjszakai kimaradás volt, a páros a San Marino elleni mérkőzést megelőző estén, Riminiben szórakozott a megengedettnél egy órával tovább, melyet Victor Piturca eképpen szankcionált.

A csatár, aki 2009-ben már keveredett hasonló botrányba a Szerbia 5-0-ra ellen elvesztett mérkőzés előtt, amikoris késő éjszaka egy hölgy, valamint néhány üveg bor és vodka társaságában kapták lencsevégre elfogadta az ítéletet, s nyilatkozatában kiemelte, megérti Piturca döntését, még ha kicsit túlzónak is érzi annak mértékét.

2 komment

Címkék: egyéb mutu cesena

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr423146091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gasbert 2011.08.11. 18:06:37

A román média nem egy óráról ir esetükben hanem pontosan egy éjszakáról. Ha jól emlékszem este 7re kellett volna jelentkezzenek és ehelyett másnap reggel 10 körül estek be az edzőtáborba. Mondván hogy defektet kaptak :))

lupetto 2011.08.12. 09:52:13

@gasbert: az MTI egy órát írt Mutu nyilatkozata alapján, de a román lapok elképzelhető, hogy jobban értesültek ez ügyben, az már némiképp érthetőbbé tenné ezt a szigort
süti beállítások módosítása