Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Montolivo: A spanyolok elleni meccs mindig több, mint egy barátságos találkozó

2011.08.11. 10:30 MatteoMessina

A tegnapi siker egyik fő kovácsa, Ricardo Montolivo boldogan nyilatkozott a lefújást követően: "Jók voltunk és sikerült kitartanunk a középpályán akkor is, amikor a spanyolok domináltak és veszélyeztettek. A szurkolók pedig igazán nagy segítségünkre voltak egész este, fantasztikus volt a tömeg."

Montolivo, eredeti posztjától eltérően most közvetlenül a két csatár mögött helyezkedett el, trequartistaként. Általában mélységi irányítót szokott játszani, de nem jön zavarba akkor sem, ha a tipikus irányító középpályás szerepét kell átvennie. "A trequartista nem igazán a nekem való szerep, de tudok ezen a poszton is játszani a válogatottban, mikor rengeteg feladatunk van és elég sűrűn változtatjuk a pozíciónkat."

Végül a mérkőzés presztízsértékét hangsúlyozta: "Ez egy barátságos meccs, de egy olyan csapat ellen, mint spanyolok soha nem beszélhetünk igazán barátságos összecsapásról, hiszen mindenki különösen motivált ilyenkor, hogy megnyerjük a mérkőzést."

(football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra montolivo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr453145470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása