Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Több, mint egy vicc? Az Anzsi képviselői állítólag Milánóba érkeztek Eto'o-ért

2011.08.09. 11:50 MatteoMessina

Eleinte még nevettek rajta, mára azonban kezd egyre komolyabbnak tűnni az ügy. Az olasz sajtóban egyre több helyen jelenik meg, hogy Massimo Moratti bizony rábólinthat az Anzsi Mahacskala ajánlatára és kész megválni világklasszis csatárától, Eto’o-tól. A kameruni támadó elvileg 20 millió eurót kereshetne évente, az áráról különböző információk röpködnek, van ahol már 60 millió eurót is emlegetnek. A 30 millió körüli összeg azonban reálisabb.

Kérdés, Eto’o akar-e Dzsudzsák csapattársa lenni? Persze a 20 millió adott esetben többet fog a latba nyomni, hiszen Samuel valószínűleg azt sem tudja, ki az a Dzsudzsák. Szinte biztosra lehet venni, ha az üzlet valóban megköttetik, akkor érkezik Carlos Tevez.

3 komment

Címkék: etoo inter mercato anzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr793136468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kronsen · http://www.himmel.hu 2011.08.09. 13:20:44

Eleinte még az is viccnek tűnt, hogy Balázs az Anzsiba megy..

LucianoDenrico 2011.08.09. 15:13:20

Szerintem még most is vicc, hogy odament
süti beállítások módosítása