Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Stankovic: Nagyon dühös vagyok

2011.08.07. 11:35 MatteoMessina

Hiába vezetett Wesley Sneijder szabadrúgásgóljával az Inter és játszott jobban az első félidőben, mint a városi rivális, a Milan 8 perc alatt szerzett két gólja a második félidőben egy teljesen más képet adott a mérkőzésről. A nerazzurri szerb középpályása, Dejan Stankovic érthető módon nem volt vidám az elvesztett Szuperkupa-döntő után.

„Nagyon mérges vagyok az elvesztett meccs miatt, főleg az első félidei játékunk tükrében. Nem sok esélyt adtunk a Milannak a mérkőzés első felében. A második félidőben viszont jelentősen visszaestünk és minden fordítva történt. Mindenesetre csak apró véletleneken múlott a mérkőzés kimenetele.Csak három hete vagyunk együtt és mindenki láthatta az első félidőben, hogy mire vagyunk képesek.”

 

(football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: milan inter stankovic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr173131234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása