Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juventus ajánlatot tett Eliáért

2011.08.05. 15:00 Unimuck

A torinói klub mindenképpen szerződtetne egy vérbeli balszélsőt még a nyári igazolási időszak vége előtt, így most gőzerővel ezen munkálkodik a klub vezetése. Erre a posztra a Bianconeri egyik kiszemeltje a Hamburg holland játékosa, Eljero Elia, akiért menedzsere szerint már ajánlatot is tett az olasz klub.

"A Juve már tett egy ajánlatot és az elmúlt napokban beszéltem Fabio Paraticivel is. Ha az átigazolási összegről meg tud állapodni a két klub, a következő idénytől Elia a Serie A-ban fog játszani." - nyilatkozta Frank Schouten az Itasportpress-nek.

Tavaly nyáron a Hamburg Elia kivásárlási árát 15 millió €-ban határozta meg, de ez az összeg ezúttal inkább 10 millió € felé közelíthet. 

A 24 éves holland szélső 2009-ben igazolt a német kikötővárosba 9 millió € ellenében, ahol ez idő alatt 58 mérkőzésen lépett pályára és 8 gólt szerzett.

Az elmúlt hetekben Vargas nevét emlegették a Juventus háza táján, ám a perui labdarúgó semmit sem tud az állítólagos Bianconeri érdeklődésről. 

3 komment

Címkék: juventus mercato elia

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr773127774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr One-Two 2011.08.05. 23:17:54

Elia jobb vétel lenne, mint Vargas, igaz a holland nem bizonyított még a Serie A-ban. Láttam nem egyszer játszani, remek focista, baromi gyors. Ellenünk is játszott kb. 20 percet itthon, mindig lecselezte Vanczákékat...

Unimuck 2011.08.05. 23:55:48

@Mr One-Two: Nyilván nem Vanczák Vili a mérce :) , de valóban jól keni a srác, csak engem a statisztikája aggaszt egy kicsit. Nem mintha már holnap Juve játékos lenne, de én keveslem a kb. 7 mérkőzés/ gól átlagot. Bár az is igaz, ha jól játszik szélen, jól fut el, jól ad be, akkor majd középen megoldják a góllövők ezt a dolgot is. Ma néztem a Dortmund - Hamburg mérkőzést pont Elia miatt, de a Dortmund annyival jobb volt, hogy sajna a holland nem sok labdát kapott.

Mr One-Two 2011.08.06. 11:14:53

Hát igen, ez igaz. :D
Dortmund meccsen tényleg nem lehetett látni a játékát igazán.
süti beállítások módosítása