Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Lazio Macedóniába, a Roma Felvidékre utazik az EL-ben

2011.08.05. 20:14 Unimuck

A BL-selejtezők után az Európa Liga rájátszásának sorsolását is megtartották Nyonban, ahol a talján klubok közül a Lazio és a Roma várt riválisokra. A Sasok hazai pályán kezdik meg az EL szereplését a macedón Rabotnicki ellen, míg a Farkasok Pozsonyba látogatnak, ahol a Slovan Bratislava lesz Luis Enrique csapatának ellenfél. Mondhatnánk, hogy a realitás sima olasz továbbjutás sejtet mindkét párosításnál, de azért legyünk ezzel egy kicsit óvatosabbak a Palermo csúfos búcsúja után...

6 komment

Címkék: roma lazio európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr833128768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Cicci 2011.08.05. 20:32:55

A Rabotnicki 2006-ban megtréfálta a Lokit, vigyázni vele! :D
Viccet félretéve, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezen párosításokból bármelyik olasz csapat is kiessen. Ne égessék már magukat és minket se tovább, tessék komolyan venni az EL-t!
A Laziotól amúgy idén vmiért többet várok nemzetközi porondon, mint a Romatól. Nem tudom miért, de úgy érzem a Sasok messzebbre jutnak majd, mint a városi rivális. Plusz a Farkasok szerintem irgalmatlanul meggyengültek... Lehet itt Bojanozni, meg Angelez, de egy Riise, Mexes, Vucinic trió távoztát ennyivel nem lehet pótolni. Biztosan mindkét fiatal jó lesz a Romanál, szó se róla, de nem azonnal. Szóval nagyon bele kell véleményem szerint húznia a Farkasoknak az átigazolási időszak utolsó 3 hetében, mert ezzel a kerettel nálam a Palermoval és a Genoaval fognak hadakozni a 7-8. helyekért.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.05. 21:29:58

Kjaer megfelel erősítésnek?:D Egyébként nagyon szeretem a károgásokat, éppen Abel Hernandez, valamint Kjaer megszerzésén mocorog Sabatini. Bojan már most mozgékonyabb, mint Mirko, Menez eladásával ez a kettős távozása tényleg soknak tűnik, de Riise annyira egylábas, hogy az felháborító, Mexes nem akart maradni. Te mikor néztél utoljára Roma-meccset? Egyébként nálam a Borriello, Bojan tengely sokkal többet ér, mint a vén hadosztály.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.05. 21:31:12

Állítólag Nilmarral megegyeztünk, s még 3-4 játékos érkezik! Nilmar!!!

Don Cicci 2011.08.05. 21:58:33

Félreértés ne essék, én nem akarom leszólni a Romat, csak annyi a történet, hogy SZERINTEM nincs olyan erős keretük perpillanat, mint az előző idényben. Nyilván másnak ettől még lehet ellenkező véleménye.
Nilmar egy jó focista, Vucinicot tökéletesen helyettesítené, de azért még ne vegyél mérget az érkezésére. A Kjaer téma is majd csak akkor lesz tuti, ha aláírja a szerződését, ám annyira azért őt nem akarja eladni a Wolfsburg.
És az utolsó kérdésedre is válaszolva: igen, hellyel-közzel szoktam Roma meccset nézi :) legutóbb a Vasas ellen láttam őket, de ez nyilván nem mérvadó. Ma már annyira nem szórakoztat a focijuk, mint Batistuaék idejében vagy akár pár évvel ezelőtt, de talán Bojannal most megmozdul vmi. Ellenben egy fecske nem csinál nyarat elvén mozogva, kell még mögé és mellé az erősítés, hogy igazán hatékony lehessen a spanyol. De ez is csak az én szerény véleményem, amit bátorkodtam itt megosztani. :)
Te kinek az érkezését várod leginkább? Milyen elérhető és szóba levő játékosok leigazolása után mondanád azt, hogy igen, ez a Roma akár még a bajnoki címért is harcba lehet?! Nyilván Roma drukker vagy, a reakcióidból ítélve, azért kérdezlek. :)

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.06. 08:06:32

@Don Cicci: Nehéz kérdés az utolsó, mert szerintem az olasz foci elég kiszámíthatatlan, ott még számít valamit a hazai pálya:). Én egy védő érkezését mindenképpen várom, ő lett volna Milito, de lehúzva a listáról, szerintem Kjaer is megfelelne. A középpályára Luchót kéne levadászni, állítólag már a fizetésén egyeztet Sabbal, de egyelőre messze a megegyezés. Szerintem kapusposzton jól állunk, a védelem Kjaer érkezésével készen lenne, de Bonuccit is el tudnám képzelni, igaz, hogy őt nem pletykálták még. A csatársorba Nilmar mindenképp szükséges, mert akkor Tottit akár padra is lehet tenni, esetleg visszavonni a Nilmar, Bojan, Borriello hármas mögé. José Angel jó játékos, vele nem lesz probléma. Szerintem a következő kezdő bajnokesélyes lenne:

Stekelenburg- Cassetti, Juan, Kjaer, Heinze/Angel- De Rossi, Pizarro, Lucho- Totti, Bojan, Nilmar.

Másik variáció:

Stekelenburg- Cassetti, Juan, Kjaer, Heinze/Angel- De Rossi, Lucho, Totti- Borriello, Bojan, Nilmar

Utóbbi túl támadó:D, de Lucho, eg DDR is fegyelmezett, jó játékosok

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.06. 08:16:32

Persze meg ott van Lamela is, kérdés, hogy mennyi idő kell neki ahhoz, hogy felvegye a ritmust, mert elképesztően tehetséges
süti beállítások módosítása