Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Conte nem tart igényt Quagliarellára?

2011.08.02. 10:18 lupetto

  Olasz lapértesülések szerint előfordulhat, hogy Fabio Quagliarella mindössze egy idény után távozik Torinóból, miután viszonya Antonio Contével annyira megromlott, hogy a klub szeretné bevonni Vargas megszerzésébe, mint a transzfer cserealapja. A hírt egyelőre egyik érintett sem erősítette meg, de Vucinic érkeztével kétségkívül több támadó található a Bianconeri keretében a szükségesnél. A játékos egyébként is nagy vándornak tekinthető, hiszen amennyiben Firenzébe távozna, úgy pályafutása 7. első osztályú klubjában szerepelne, mindössze 28 éves kora ellenére.

15 komment

Címkék: juventus quagliarella fiorentina vargas conte mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr83119477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.02. 10:22:11

Ha ez tényleg igaz, akkor teljes bizonyossággal kijelentem, hogy Conte rosszabb lesz, mint Delneri. Ez azt jelentené, hogy a szezon kezdete alatt sikerül megszabadulni az elmúlt szezon két legjobb játékosától, dicséretes.

Giannichedda 2011.08.02. 10:37:12

Ez igy van...Erthetetlen dontesek sorozata!

Mr One-Two 2011.08.02. 10:41:43

Nooooo, csak nem igaz! Totál egyet értek Esti Kornéllal. Inkább Vucinic, mint Quagliarella? Röhej...

il_ 2011.08.02. 10:43:37

Hát ez tényleg botrány nagy hülyeség lenne. Már Melo kölcsönadása is az volt, de ez ütné a tavalyi Diego kirugdosást is.

LucianoDenrico 2011.08.02. 11:59:33

"A legjobb forgatókönyv az lenne, ha elmenne Firenzébe, ott jól kipiheni magát az őszi szezon alatt, majd a téli átigazoláskor HAZATÉR Nápolyba, hogy ereje teljében újra vágdossa a gólokat, mint tavaly előtt..." Csak álmozoztam egy kicsit :-)

Mr One-Two 2011.08.02. 12:26:13

@LucianoDenrico: Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogyan reagálnának a Napoli drukkerek... Nem hiszem, hogy örülnének, bár én Quagliarellát ott szerettem meg. Az átigazolása óta nyilatkozott nem egyszer olyat, hogy a 'Napoli korrupt és nem talált ott magára, stb.'

lupetto 2011.08.02. 12:33:37

@Mr One-Two: Cavani-Quagliarella-Lavezzi-Hamsik, hmm. A Villarreal ellen továbjutást hozott volna. Na majd Di Canio visszaviszi, ha edző lesz Nápolyban ;)

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.08.02. 12:52:13

Akkor Conte szimplán hülye, Q meg átkozhatja a napot, mikor elment Nápolyból. :/

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.08.02. 13:01:14

@Pietro87:
1. ez csak pletyka, lehetseges, hogy az igazsagtartalma 0
2. Quagliarellat a Napolytol nagyjabol elkuldtek, o maga nyilatkozta, hogy Mazzari nem kedvelte ot, es mindenkeppen menni akart, meg Mazzari is akarta, hogy menjen, es a Juve egy mentoov volt neki

Mr One-Two 2011.08.02. 13:37:21

@lupetto: Ha vissza is jönne szerintem kizárt, hogy mind a négyen pályán lennének. Cserének meg nem szeretném látni Quagliarellát :(
Egyébként én csak azt mondom, hogy miután elment Nápolyból nem egyszer szidta a Napolit.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.08.02. 14:36:23

@mrscottpilgrim: Jó, valószínű, hogy pletyka. De ilyen híreknek meg sem szabadna születnie, mert ez már többet is jelenthet. Quagliarella esetében nem tudom pontosan mi volt, ami a Napolit illeti. A bajnokság elején még ő volt a csapat húzóembere, aztán meg visszaesett a teljesítménye. Azt is beszélik, hogy nem jött ki a dél-amerikaiakkal. Sose tudjuk meg, hogy mi zajlott le a háttérben, amúgy eddig semelyik ex/jelenlegi Napoli játékos nem panaszkodott amióta a De Laurentiis-éra van. Ha jól tudom Mazzarival már dolgozott együtt Q, anno még a Sampdoriánál, nem tudom, igaz-e, hogy nem akarta őt.

Amúgy meg nem értem a Juvét, miért is akarná eladni őt. Akkor minek vették meg? Ez is csak felesleges pénzkidobás lehet. Mert gondolom némi pénzt adnának is Q mellett Vargasért. Az meg vicces, hogy pár hónap alatt megromlott a Contével való viszonya. Akkor itt nem az edzők a hibásak, hanem ő.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.08.02. 14:39:37

@Pietro87: vagy csak az egesz EGY HATALMAS NAGY KACSA!!! mint irtad, semmi logika nem lenne benne, teljesen ertelmetlen lenne, amig nincsenek tenyek, es Q a Juve jatekosa, addig minden csak feltetelezes, nemi fikcioval megtamogatva

Q maga nyilatkozta, hogy szerette ugyan a Napolit, es a szurkolokat, Mazzari egyszeruen nem kedvelte, es kozolte vele, hogy nem szamol vele

lupetto 2011.08.02. 14:45:59

Maradjunk annyiban, hogy miután mindhárom amerikai felkészülési meccsen játszott, kettőn ráadásul kezdett, hogy inkább kacsa a sztori, aminek annyi valóságalapja lehet, hogy esetleg Corvino feldobhatta, hogy szívesen látnák Vargasért cserébe, mert akkor eladhatnák Gilát gondolom jó áron.
Támadóból mindemellett valóban rengeteg van a Juvénál, a Toni, Iaquinta, Amauri hármasból legalább kettő felesleges. Mivel most vették meg Tonit így a választás gondolom Amaurira és Iaquintára esett, utóbbit megérné szerintem ingyen is elengedni, előbbit meg úgy se veszi meg senki a magas fizuja miatt, szóval max kölcsön fele fizetés átvállalásával

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.08.02. 14:48:18

@mrscottpilgrim: Lehetséges. Az a baj, hogy én nagyon is kedveltem Q-t, egészen a Sampos időszakától kezdve, mindig is azt szerettem volna, hogy nálunk játszon. Nem gondoltam volna sose, hogy ez csak 1 évig fog tartani. Csak, nehogy igaz legyen. Mert ha eladják akkor semmi előrelépés nem történt a Juvénál a nyáron, annak fejében, hogy se Rossi, se pedig Agüero nem érkezett. DE ésszerűen gondolkozva, gondolom nem azért vették meg, hogy továbbadják. Tehát szerintem marad.
süti beállítások módosítása