Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lugano ügynöke Olaszországban, a Juve megkezdte ostromát

2011.07.28. 21:37 lupetto

 Mindössze néhány nappal ezelőtt merült fel komolyabban Lugano neve a Juventus kapcsán, s a Bianconeri vezetősége, tanulva talán a mercato eddigi történéseiből, nem hezitált, s máris kapcsolatba lépett a védő ügynökével. A szándék a la Gazzetta dello Sport szerint olyannyira konkrét, hogy az uruguayi managere ma délután máris Olaszországba érkezett, hogy tárgyalóasztalhoz üljön Milánóban Marottával és Paraticivel, egyeztetni a transzfer részleteiről. A Juan Figer által hozott üzenet a sajtó szerint egyértelmű, a védő a Juventust akarja!

2 komment

Címkék: juventus mercato lugano

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr753108359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Cicci 2011.07.28. 22:02:58

Kell a Juvénak egy komoly belső védő. Lugano nagy zsugás és még benne van egy jó 3 idény. Szerintem klassz lenne, főleg, ha a hírek igazak és már 3-4 millió €-ért meg tudná szerezni őt a Bianconeri.

il_ 2011.07.29. 15:49:47

@Don Cicci: Mexést kellett volna ingyen megcsípni. Nehéz most nagy védőt halászni a piacról, Lugano 4 millióért nagy fogás lenne!
süti beállítások módosítása