Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hiába Zlatan bombagólja, büntetőkkel ismét alulmaradt a Milan

2011.07.28. 11:27 lupetto

 Nincs szerencséje a Milannak a büntetőkkel, ez már a tegnapelőtti estén, a Bayern München elleni tizenegyes párbaj során is bebizonyosodott. Akkor egyetlen hiba is elég volt a németek boldogságához, ezúttal azonban nem bízta vereségét a véletlenre a Rossoneri, hiszen az elvégzett négy próbálkozásból, egyetlen egyszer sem vették be ellenfelük hálóját. Így aztán hiába a találkozó során kétszer megszerzett előny, a lefújást követően végül a brazil klub örülhetett.

Massimiliano Allegri a Bayern elleni fellépéshez képest a felálláson nem, az összeállításon azonban annál inkább változtatott, a tegnap esti kezdőcsapat mindössze három ponton egyezett a keddivel, Abbiati, Gattuso és Ibrahimovic személyében. A védelemben ezúttal Zambrotta, Thiago Silva, Yepes és Antonini, a középpályán Gattuso mellett Ambrosini és Seedorf, míg a támadóalakzatban Robinho, Cassano és a már említetett Zlatan kapott ezúttal szerepet.
Utóbbi főszerepet vállalt az első gól megszerzésében, Robinho keresztbe lőtt labdáját fantasztikus mozdulattal juttatva az ellenfél kapujába. Az előnynek mindössze a 23. percig örülhetett a Rossoneri, ekkor használta ki ugyanis a milánóiak védekezési hibáját Leandro, aki közelről centerezett Abbiati hálójába. A 60.percben aztán egy szép akciót követően, ismét előnyhöz jutott Allegri együttese, Pato helyezett közelről az ellenfél kapujába. A forgatókönyv azonban maradt a régi, 20 percre rá, újabb védelmi hibát követően újabb brazil gól, mely végül 2-2-es döntetlent és az említett tizenegyes párbajt szülte.
A Milan így 4.helyen zárta végül az Audi Kupát, melyet a Barcelona hódított el, miután a döntőben Thiago Alcantara  duplájával 2-0-ra verte a házigazda Bayern München csapatát. És bár egyik mérkőzésen sem tulajdonképpeni kezdőcsapatával szerepelt az olasz klub, de az tanulságként így is mindenképp levonható, hogy védelmük nem állt a helyzet magaslatán, ami pedig a büntetőket illeti..
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: milan audi kupa internacional

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr773106432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása