Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vucinic és Rossi is kicsúszhat végül a Juventus kezei közül

2011.07.26. 16:59 lupetto

 Sergio Agüero elbukása után, könnyen lehet, hogy a Juventus kénytelen lesz lemondani Giuseppe Rossi és Mirko Vucinic megszerzéséről is, áll a goal.com legfrissebb elemzésében.

Az olasz támadó megszerzését Santi Cazorla távozása hiúsíthatja meg, a Villarreal ugyanis már korábban kijelentette, a nyár során maximum egy meghatározó játékosától hajlandó megválni, a Malaga pedig úgy tűnik napokon belül hivatalosan is leigazolhatja a "Sárga Tengeralattjáró" spanyol válogatott játékosát.

A montenegrói esetében még problémásabb a helyzet, a támadót ugyanis nem szívesen adná el a Roma, ha pedig el is engedné a Juventushoz, Marchisiót kérné a Zebráktól cserébe. Ez a forgatókönyv abszolút nem lenne Marottáék ínyére és bár nyilván lenne az az összeg, amivel a Giallorossi vezetőségét jobb belátásra bírhatnák, a játékos kegyeiért folytatott harcban a Juve időközben komoly versenytársra talált. A nem várt kérő Sir Alex Ferguson csapata, mely opció úgy tűnik sokkal inkább megfelelne a 27 éves támadó számára, ügynöke legalábbis azon dolgozik, hogy ha a csatár távozik, akkor Anglia legyen pályafutása következő állomása.

Kérdés, hogyha a jóslatok valóra válnak mihez kezd a Bianconeri vezetősége, lassan ugyanis már kezd kissé ciki lenni, hogy hosszas hangulatkeltés után a Juve majd minden kiszemeltjét a finisbe érve végül csúnyán elbukja. A miértre nehéz válaszokkal szolgálni.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus rossi vucinic mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr423101415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása