Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Preziosi: Floccari visszacsábítására nagyobb az esély, mint Militóéra

2011.07.26. 13:00 Unimuck

A Genoa elnöke, Enrico Preziosi egy régi közönség-kedvenc játékossal erősítené meg klubja támadósorát. Az előbb említett posztra Sergio Floccari és Diego Milito a jelölt, de a presidente véleménye szerint utóbbi megszerzésére kicsi a sansz.

"Úgy vélem Milito leigazolása lehetetlen számunkra. Ami Floccarit illeti, nagyon kedvelem őt és nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ezen a nyáron újra a mi játékosunk lesz." - nyilatkozta a Sky Sport Italia-nak.

A Lazionál Djibril Cissé érkeztével Floccari létszámon felülivé válhat, így könnyen megnyílhat előtte az út a kikötőváros felé.

Genoa-mezben Milito 31 mérkőzés alatt 24, Floccari 11 találkozón 4 alakalommal (2002-es szereplését nem számolva) talált be az ellenfelek kapujába. 

Szólj hozzá!

Címkék: genoa mercato milito floccari

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr503098169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása