Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juventus bejelentkezett Vargasért

2011.07.23. 11:30 Unimuck

A Juventus végre megtalálná Pavel Nedved méltó utódját a balszélen és a nyár elején úgy tűnt, Michel Bastos lehet minderre a megfelelő személy, ám azóta megrekedtek a tárgyalások a Lyonnal, melyet még a plusz egy EU-n kívüli hely sem mozdított előrébb. A Bianconerinek így érthető módon tovább kell nézelődnie a játékospiacon, ám a hírek szerint nem sokat teketóriázott a torinói klub és ajánlatot tett a Fiorentina perui szélsőjéért, Juan Manuel Vargasért.

A dél-amerikai játékos ugyan korábban lenyilatkozta, szívesen maradna Firenzében, ám neki is megvan az az ára, egészen pontosan 18 millió €, amiért a Della Valle család megválna tőle. Nos a Juventus Jorge Martinezt és további euromilliókat ajánlott a 27 éves támadóért, ám a Fiorentina Martinez helyett azt a Leonardo Bonuccit vonná be az üzletbe, akit Marotta nem feltétlenül marasztalna a Zebráknál. Most a torinói klub vezetésén a sor, hogy reagáljon a Violák kérésére. Eközben a Fiorentina leigazolta a Cagliaritól Andrea Lazzarit, így Vargas előtt zöld út nyílhat a klubváltáshoz. 

A Juventusnál Vargas alternatívájaként az a 24 éves Eljero Elia jöhet szóba, aki a Hamburg színeiben 58 mérkőzésen 8 gólt és 11 asszisztot jegyez. A német klub 20 millió €-t kér a holland játékosért.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus vargas mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr483090779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása