Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Napoli: Szó sincs Lavezzi eligazolásáról

2011.07.22. 18:30 MatteoMessina

Lavezzi ügynöke, Alejandro Mazzoni meglepetését fejezte ki annak kapcsán, hogy az elmúlt napokban számos média spekuláció látott napvilágot a játékossal kapcsolatban. „Nem értem mért beszél mindenki ennyit Lavezziről. Egy olyan helyzetről beszélünk, ami jelenleg nem is áll fenn. De Laurentiis elnök jogosan beszél arról, hogy akinek nem tetszik a Napoli meze, az távozhat, de ennek Il Pochohoz semmi köze. Nem próbáljuk meg eladni Lavezzit.” – nyilatkozta a játékos menedzsere a Radio Kiss Kiss-nek.

4 komment

Címkék: napoli lavezzi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr863089500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.07.22. 20:44:59

31 milliónál tárgyalhatott volna vele a City, ilyen Copa után nem tudom miért tartottak ki ennyire mellette. Ha ment volna, megkörnyékeztük volna Joveticet. De mivel ő is marad, így semmi sem fog változni, ami nagyon jó. Figyeljétek meg következő szezonban újra jól fog játszani, úgy ahogy Messi és Tevez is jók lesznek. Az argentin válogatott úgy látszik játékostemető.

LucianoDenrico 2011.07.23. 04:09:47

Ha elmegy a csapattól, akkor a Napolinak vége.... Ez látszott az eltiltása alatt is. Nélküle a Juve mögött végeztünk volna a szezon végére.

il_ 2011.07.23. 12:24:28

@LucianoDenrico: ha nincs az eltiltása, akkor viszont a 2.hely is meg lett volna!

Mr One-Two 2011.07.23. 15:17:14

@LucianoDenrico: Fontos játékos, sőt talán a legfontosabb (Hamsík talán fontosabb), de pótolható. Mondom ezt úgy, hogy talán a kedvenc játékosom a Napoliból. Nem biztos, hogy Joveticcsel, de pl. Pastoréval lazán.
süti beállítások módosítása