Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos: Bojan Krkic a Roma-é!

2011.07.22. 12:54 lupetto

 Az AS Roma együttesében folytatja pályafutását Bojan Krkic, jelentette be hivatalosan is a Barcelona együttese. A támadó 12 millió euróért igazolt a Farkasokhoz, ám a szerződés magában foglal néhány érdekes kitételt is. A katalánok ugyanis 2013 nyarán 13 millió eurós áron visszavásárolhatják játékjogát, már ha a Roma nem él saját opciójával. Az esetben ugyanis, ha a Barcelona visszavenné tehetségét, de a Giallorossi blokkolná a spanyolokat ebbéli szándékában, úgy további 28 millió euróért cserében a Farkasok opciós joga felülírná a katalánok opcióját..

Az üzlet tehát több, mint homályos, de mindezek ellenére egyértelmű, a Roma remek fogást könyvelhet el a 20 éves játékos megszerzésével.

 

4 komment

Címkék: barcelona roma bojan krkic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr863088875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.07.22. 13:19:43

1. Ez eddig a nyár fogása, egész Olaszországban.

2. Pihenni is szeretnék, ezért nem bánnám, ha egy kicsit lenyugodna a piac:D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.22. 16:31:03

@Zsozsomessi: A nyár fogása? Egy játékos, aki Spanyolországban sem mutatott semmi komolyabbat, alig játszott, ráadásul egy teljesen más közegbe kell beilleszkednie, ahol a spanyolok általában megbuknak? Pláne ilyen töménytelen pénzért? Hernanes került ennyibe egy éve, ráadásul az infláció miatt ez az üzlet 2 év múlva biztosan veszteséges lesz, ha visszaveszi a Barca. Az meg teljesen biztos, hogy ennyit nem fog rá költeni a Roma, mármint 28 millió eurót.

Ettől függetlenül lehet remek igazolás, de a fentiek fényében eddig csak az biztos, hogy kurva nagy a lutri lehetősége.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.07.22. 16:59:59

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A hozzáállása kiváló a sporthoz, bizonyítottan gólérzékeny, a Barcán és a Madridon kívül akármelyik spanyol csapatba befért volna, ráadásul egy olyan edzőhöz érkezik, akit nagyon jól ismer, s fordítva. Inkább, mint kiöregedett, sérülékeny labdarúgókat igazolni a kemény olasz védők közé

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.22. 18:04:13

@Zsozsomessi: Klose ingyen érkezett és soha nem volt sérülékeny, Cissé pedig nem öreg és kevesebb mint feleannyiért érkezett, mint Bojan, ráadásul 5 évre, nem két éves kölcsönbe. Nem látom a logikát a szavaidban, annál is inkább, mert szerintem senki sem állította, hogy a nyár fogásai Klose és Cissé, de azt nem nagy bátorság kijelenteni, hogy ha ők ketten eddig közel félezer gólt rúgtak, különböző klubcsapatoknak, az némileg kecsegtetőbb, mint egy eddig még semmit sem mutató, az utóbbi évben alig játszó fiatal, aki jóllehet nagy tehetség.
süti beállítások módosítása