Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cicinho újjászületne Luis Enrique szárnyai alatt

2011.07.22. 14:00 Unimuck

A hányatott pályafutással bíró Cicinho két évnyi kölcsönjáték után visszatért a Romahoz, bízva abba, hogy az új tréner, Luis Enrique támadófutballról alkotott elképzeléseibe ő is belefér majd. A jobboldali védőként bevethető 31 éves labdarúgó 2007 óta a Faraksok játékosa, ám az utóbbi két esztendőt Rómától távol, a Sao Paulonál és a Villarrealnál töltötte.

"Tetszik az, ahogyan az edzések folynak. Köszönöm a vezetéség felém mutatott hitét. Keményen dolgozom az alapozás során, mert rendszeresen játszani szeretnék a következő szezonban."

"Már csak egy év maradt a szerződésemből. Beszéltem Luis Enriquevel és Walter Sabatinivel is, de nem a kontraktusomról. Mostantól a tetteké a főszerep, játékra van szükségem, hogy megmutathassam a szurkolóknak mire is vagyok képes. Nem lenne az se probléma, ha kevesebb fizetést kapnék, elfogadnám azt is." - mondta Cicinho.

A Roma jelen állás szerint Cassetti (34) és Cicinho (31) személyében két rutinos, ám fiatalnak semmiképp se mondható jobbhátvéddel vághat neki a következő szezonnak. 

Szólj hozzá!

Címkék: roma cicinho

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr463087828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása