Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Megegyezés Vidalról, Juventus játékos lesz a chilei

2011.07.21. 10:00 Unimuck

Megállapodásra jutott a Juventus és a Bayer Leverkusen a chilei középpályás, Arturo Vidal klubváltásáról - írja a Tuttosport. A torinói klubhoz közelálló szaklap értesülései szerint a Bianconeri 10,5 millió €-t fizet a védekező-középpályásért és további 1,5 millió €-t utal át a nyugat-német klubnak abban az esetben, ha a Zebrák az első két helyezés valamelyikén végeznének a hazai pontvadászatban.

Vidal várhatóan még ezen a héten Juventus játékos lesz. A 24 éves labdarúgó új klubjánál 5 éves szerződést írhat alá, mellyel évente 2,5 millió €-t fog keresni.

Miután hivatalossá válik ez az üzlet, a Juventus vezetése újból Rossi leigazolására fog koncentrálni. A klub igazgatója, Beppe Marotta 25 millió €-nál nem kívánkozik többet áldozni a transzferre, ám a Villarreal 35 millió €-t szeretne kapni az olasz támadóért. Nem kizárt, hogy végül az üzletbe Sissoko vagy Felipe Melo is bele lesz vonva, így kielégítve a spanyol klub igényét.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus rossi mercato vidal

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr133085469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása