Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Viviano: döntés csak az Olasz Szuperkupa után

2011.07.20. 16:15 MatteoMessina

Az Inter csak az Olasz Szuperkupa döntő után fog dönteni Emiliano Viviano sorsáról. A kapus együtt fog utazni a kerettel Kínába, ahol augusztus 6-án mérkőzik meg egymással a Scudettot birtokló AC Milan és az Olasz Kupa győztes Internazionale. Mint ismeretes, Viviano az Inter és a Bologna közös tulajdonában volt sokáig, a szezon végétől azonban a teljes játékjoga az Interé. Az olasz hálóőr viszont korábban leszögezte, hogy bár szívesen védene a nerazzurrinál, de nem szeretné a kispadot koptatni.

A brazil válogatott, Juli Cesar mellet viszont kevés esélye van Vivianonak, hogy a beküzdje magát a kezdőcsapatba, így valószínűleg a klub megválik tőle. Egyes hírek szerint végleg, más hírek szerint csak kölcsönbe.  A portás iránt két komolyabb érdeklődő is akad, többek között a Genoa és a Bayer Leverkursen, de korábban szóba került az Arsenal is. Claudio Vigorelli, a játékos ügynöke a hírek szerint a héten Németországba utazik, hogy tárgyaljon a Bayer Leverkursennel.

(football-italia)

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter mercato viviano

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr943083297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása