Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az AS Roma új igazolását a Barcelona is megkörnyékezte, de ő a farkasokat választotta

2011.07.20. 18:00 MatteoMessina

A Roma új szerzeménye, a spanyol Jose Angel Valdes elárulta, hogy a Barcelona is csábította, de ő mégis az olaszokat választotta. A védő 4,5 millió euró ellenében igazolt a Sporting Gijontól a Giallorossihoz a napokban.

„Igaz, hogy a Barcelona is bejelentkezett értem, de a Roma rávett, hogy itt folytassam. Nagy öröm számomra, hogy itt lehetek és keményen fogok dolgozni, hogy a legjobbat nyújtsam. Beszéltem Luis Enriquevel és ő az ideális edző, megpróbáljuk megvalósítani a pályán az elképzeléseit. A csapat erős és a Roma egy nagy klub, Európa legjobbjai között. Itt vagyok, hogy tanulhassak.” – esett át az ilyenkor némileg kötelező bókoláson Jose Angel Valdes.

A 21 éves játékos 2016-ig szóló szerződést kötött a rómaiakkal, valamint érdekességként elárulta, hogy Roberto Carlos a példaképe.

(football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: roma jose angel valdes

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr343083857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása