Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Corinthians az utolsó pillanatban mégis elállt Tevez szerződtetésétől, bizonytalan az argentin jövője

2011.07.20. 09:28 lupetto

 Hiába a korábbi megállapodás, mégsem lesz a Corinthians játékosa Carlos Tevez, erősítette meg hivatalosan is a brazil egyesület. Okként az átigazolási ablak éjféli bezárultát hozta fel a dél-amerikai klub, eddig állt módjában ugyanis a Corinthiansnak, hogy külföldről igazoljon labdarúgót.

A BBC megemlíti, hogy Tevez korábbi klubja egy új televíziós szerződésből befolyó összegből finanszírozta volna a játékos megvételét, de a City igénye, miszerint keddig számlájukra érkezzen a pénz, megoldhatatlan problémát jelentett a braziloknak.

A dél-amerikaiak jelezték, továbbra sem tettek le a támadó megszerzéséről, a következő átigazolási szezon során (januárban) mindent megtesznek majd, hogy véglegesítsék az üzletet.

Kérdés, hogy Tevez és Roberto Mancini hogyan áll mindehhez.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus inter tevez manchester city mercato corinthians

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr593082495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása