Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nincs már tovább maradása csapatánál - íme a milánói Mister X

2011.07.18. 11:39 lupetto

 12-0-ra nyerte első nyári felkészülési mérkőzését a Fiorentina együttese, a Cortina csapata ellen. A legtöbb találatot, szám szerint négyet Alberto Gilardino jegyezte, de góllal ünnepelte visszatértét a hosszú sérülése után felépülő Stevan Jovetic is. Ricardo Montolivo ugyan szerepet kapott a mérkőzésen, melyet három gólpasszal tett emlékezetessé, de tovább folytatódott csapaton belüli meghurcolása.

Mindössze órákkal azután ugyanis, hogy a klub sportigazgatója letiltotta a csapat közös fotóiról, kapitányi karszalagjától is megfosztották a 26 éves labdarúgót, így egyre inkább visszafordíthatatlannak tűnik nyári távozása.

Corvino nyilatkozatai alapján biztosnak tűnik, a válogatott játékos korábban bejelentett távozási szándéka (és az ezt követő megpróbáltatások mögött) egyértelműen a Milan áll, még akkor is, ha a Rossoneri ezidáig nem tett hivatalos lépéseket a középpályás megszerzéséért. A lombardok ugyanis, eredeti elképzeléseikhez híven, szeretnének a mercato utolsó pillanatáig kivárni, s csak ekkor mozdulni kiszemelt klasszisukért. A violák azonban úgy tűnik e tötymörgéshez nem szívesen asszisztálnának, s ezt szeretnék most némiképp felgyorsítani szigorúbb eszközeikkel, nyilvánvalóan leginkább azért, hogy még ők is időben pótolhassák valamilyen mód egyik legfontosabb játékosukat.

Mindezt megerősítendő nemrég a Milan ügyeiben bennfentes Costacurta is elárulta a Sky Sportnak, Montolivo tulajdonképpen a Milan játékosának tekinthető. A lepel tehát lehullni látszik; íme hát a hetekkel ezelőtt beharangozott milánói Mister X, viszont innentől nincs több kör és nincs több rejtély, lépnie kell a bajnoki címvédőnek. Corvino húzásainak hála ugyanis a játékosnak nincs tovább maradása Firenzében, a szurkolók nyomása is egyre erősebb a labdarúgón.

 

2 komment

Címkék: milan gilardino fiorentina mercato montolivo jovetic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr823076477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

makiverem! · http://zutty.blog.hu 2011.07.19. 19:48:06

örülnék neki, bár őszintén szólva nagyobb nevet vártam/várok Mister X-nek.

lupetto 2011.07.20. 09:33:57

@makiverem!: még sok idő van augusztus végéig, szóval ki tudja. tavaly is volt pár nagy meglepetés. bár ez idén még meglepőbb lenne
süti beállítások módosítása