Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pastore Spanyolország felé kacsingat

2011.07.17. 14:00 Unimuck

A Palermo tehetsége, Javier Pastore a nyár folyamán minden bizonnyal távozik a szicíliai klubtól, ám az ifjú támadó nem hajlandó foglalkozni saját jövőjével mindaddig, amíg az argentin válogatottal a Copa American szerepel. Nos, ez a probléma is megoldódott, ugyanis Argentína ma hajnalban búcsúzni kényszerült Uruguay csapata ellen, így az utolsó akadály is elhárult "El Flaco" klubváltása elől. Elmondása szerint Pastore csak olyan nagy klub kedvéért lenne hajlandó otthagyni a Rosanerit, ahol tovább fejlődhet, ám legutóbb a rohamléptekben építkező Malaga dúsgazdag Qatar-i tulajdonosa is komolyan érdeklődést mutatott a dél-amerikai játékos iránt.

"Ha elhagyom a Palermot, akkor azt csak egy nagy klub kedvéért fogom megtenni, ahol olyan ütemben fejlődhetek, ahogyan arra itt nem lenne lehetőségem. Zamparini szomorú lenne, ha távoznék, de ebben a pillanatban ő úgy látja jónak, ha elenged. Most várunk és meglátjuk mi történik."

Spanyol értesülések szerint a Malag tulaja, Abdullah Al Thani sejk élénken érdeklődik Pastore iránt.

"Csak az újságokból értesültem a Malag érdeklődéséről és nagyon meglepődtem. Még nem volt alkalmam a La Ligában játszani, de az egyik barátom elmondta nekem, hogy sokkal több terület van a középpályán a támadásokra. Ha ez igaz, akkor nyilván ez megfelelő lenne az én játékomnak. Még nem volt esélyem Spanyolországban játszani, de a jövőben bármi elképzelhető." - nyilatkozta Pastore.

Szólj hozzá!

Címkék: palermo pastore mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr63073733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása