Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juventus: Irány Amerika! Átadólistán a kereten kívüli játékosok?

2011.07.17. 20:34 Unimuck

A Juventus labdarúgó csapat kedden indul Amerikába, hogy megkezdje hárommérkőzéses tengerentúli túráját. A klub hivatalos honlapján közzétette a 27 fős utazó keret névsorát, ahonnan Amauri, Felipe Melo, Grosso, Iaquinta, Sissoko, Yago, Ekdal és Almiron is hiányzik, amiből arra lehet következtetni, hogy az említett játékosok átadólistára kerülnek. Igaz, Iaquinta és Sissoko sérülés miatt még mindig nem tudnak teljes értékű edzőmunkát végezni, így ők ezért is kimaradhattak a keretből, ám a hírek szerint nem ez volt a fő indok otthonmaradásukra. 

A Bianconeri július 23-án Torontóban a Sporting Lisszabonnal, 26-án New Yorkban a Club Americával, majd 28-án Raleigh-ben a Chivas De Guadalajara csapatával mérkőzik meg.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr883075214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása