Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gasperini: A Bajnokok Ligája az álmom

2011.07.16. 12:30 MatteoMessina

Az Inter új vezetőedzője, Gian Piero Gasperini az Inter Channel-nek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a BL győzelemről álmodozik és véleménye szerint a kék-feketék új szerzeménye, Ricky Alvarez még sokra fogja vinni.

„A Bajnokok Ligája az álmom, de jelen pillanatban a bajnokság is legalább annyira fontos. Azt a stílusú focit hoztam magammal, ami a Genoa-val jól működött. Ez egy biztos védelmet jelent és egy jól működő támadást. Az én focim mindig is nagyon támadó szellemű volt és ezt szeretném meghonosítani az Internél is.”- mondta az ősz hajú mester. Ami a sokat emlegetett 3-4-3-as játékrendszert illeti: „Ha ellenfeleink két csatárral támadnak, akkor három védővel fogunk játszani, de ha a szükség úgy kívánja akkor visszaállunk a négy védős rendszerre. Ez az egész 3-4-3 egy klisé, a csapatban mindenki tud legalább két szerepkörben is játszani.” Az argentin Ricardo Alverezről pedig a következőképpen vélekedett Gasperini: „Nagyon tehetséges és sokra fogja vinni. Azelőtt láttam őt néhány DVD-n, de élőben sokkal jobb.”

(football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr793071801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása