Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ravanelli visszatér a Juventushoz

2011.07.14. 08:28 Unimuck

A torinói klub egykori támadója, Fabrizio Ravanelli visszatér a Juventushoz, mint utánpótlásedző. A Zebrákkal 1992 és 1996 között hazai és nemzetközi porondon egyaránt minden kupát besöprő legenda a fejlődésük fontos szakaszában lévő 12 éves Bianconerokat fogja irányítani. A "Fehér Toll" becenévre hallgató futballista óriási lelkesedéssel várja új munkáját és örül, hogy visszatérhet egykori klubjához.

"Hazatértem! Még, ha csak a 12 éves korosztályt is fogom edzeni, mindez remek érzés. Nagyon fontos, hogy a srácok a képzés ezen periódusában megértsék, mit is jelent a Juventus mezét viselni és ezt a klubot képviselni. Ebben a korosztályban leginkább a játék fejlődésében kell a segítségükre lennem." - mondta Ravanelli.

A 42 éves guru 111 alkalommal öltötte magára a zebracsíkos mezt, ezen találkozókon 41 gólt szerezve. Karrierje talán legfontosabb találatát az 1996-os Bajnokok Ligája döntőjében szerezte az Ajax ellen, melyet végül büntetőkkel meg is nyert az olasz gárda. Ravanelli akkoriban együtt játszott a Juve jelenlegi trénerével, Antonio Conteval, a csapatkapitánnyal, Alex Del Pieroval vagy épp a klub alkalmazásában lévő Gianluca Pessottoval.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus ravanelli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr243064556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása