Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pastore Olaszországban akar maradni, irány Roma?

2011.07.12. 12:05 lupetto

 Maurizio Zamparini néhány nappal ezelőtt beszélt utoljára Javier Pastore jövőjéről, s a Palermo elnöke bejelentette, 5 klub versenyez az argentin kegyeiért. Emellett még annyit volt hajlandó az újságírók tudtára adni a Presidente, hogy a komoly érdeklődők között egy olasz klub is megtalálható, s a titokzatos kérő nem a Napoli és nem is a Juventus együttese.

Innentől úgy tűnt egy szereplősre szűkült a választék (az Inter a legkisebb jelét sem mutatta Pastore iránti érdeklődésének), hiszen gondolnánk maximum a Milan engedhet meg egy ekkora vételt magának, ráadásul a Rossoneri köztudottan egy nagy dobásra készül még az idei mercatón, s a titokzatos mister x jó eséllyel lehetne az argentin tehetség.

Ám úgy tűnik akad itt azért egy másik opció is.

Nicola Burdisso már napokkal ezelőtt kisebb döbbenetet okozott, amikor a Corriere dello Sportnak adott interjújában világgá kürtölte, jelenleg a Copa Americán szereplő honfitársa a Romában szeretné folytatni pályafutását. A védő szavai ráadásul most a fantasistáéval is egybecsengenek, Pastore ugyanis a Sky Sportnak nyilatkozva elárulta, Olaszországban szeretne maradni, s a Farkasok sportigazgatójáról, Walter Sabatiniről is elismerően beszélt. Így pedig a történet kezd váratlan fordulatot venni.

"Tudom, hogy Zamparini beszélt az ügynökömmel, de nem ismerem a részleteket."

"Két éve játszom Olaszországban és remekül érzem magam. Ha klubot is váltok, szeretnék Olaszországban maradni."

"Sabatinivel beszéltem mielőtt ide jöttem. Egy nagyszerű ember."

 Persze mindez egyelőre csak találgatás, de ki tudja a Giallorossi újdonsült tulajdonosa mekkora ajándékkal óhajt kedveskedni a Roma híveinek. Mindenesetre a héten az olasz fővárosba érkezik, s ezen apropóból nagy bejelentésekre számíthatunk.

Szólj hozzá!

Címkék: roma milan palermo pastore mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr13060151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása