Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pirlo: Csodás fogadtatás

2011.07.10. 11:30 Unimuck

Tíz évnyi Milanos korszak ide, Interes múlt oda, Andrea Pirlo máris a Juventinók egyik nagy bálványa lett, noha az érdemi munka még csak most kezdődött a 32 éves világbajnok labdarúgó új klubjánál.

"Már a felkészülés első napján észrevehető volt, itt Bardonecchiában, a felénk irányuló hihetetlen lelkesedés. Éppen ezért szeretném megköszönni mindenkinek a csodás fogadtatást, amit nekem és a csapatnak adtak. Ez egy remek kezdet, már csak rajtunk, játékosokon áll, hogy a pályán nyújtott teljesítményünkkel visszafizessük mindezt."

Karriere során Pirlo számára a Juventus mindig is ősi riválisnak bizonyult, most azonban a régi ellenfelekkel egy csapatban, egy célért küzdenek. Többek között ilyen az új tréner, Antonio Conte is.

"Ő bajnok volt a pályán is, egy igazi győztes típus és ezt edzőként is tudja produkálni. Már a felkészülés első napján elkezdte átadni a mentalitását. A Juventus számomra mindig legyőzendő ellenfél volt, de most azért vagyok itt, hogy ezt a dicső mezt viselve győzzek." - zárta nyilatkozatát Pirlo.

2 komment

Címkék: juventus pirlo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr503054471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.07.10. 11:57:14

fiuk, van egy juves posztom, valaki olvassa at es elesitse be :P

lupetto 2011.07.10. 18:09:44

@mrscottpilgrim: megy majd, holnap valószínüleg
süti beállítások módosítása