Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Eto'o a Manchester Cityben? Nem elképzelhetetlen

2011.07.09. 12:30 MatteoMessina

A hírek szerint az angol klub kész megadni az Inter csatárának, a kameruni válogatott Samuel Eto’o-nak az évi 15 millió eurós fizetést. A 30 éves klasszis Moratti egyik nagy kedvence, így csak nehéz szívvel válna meg tőle de ha a játékos távozni akar, nem fog akadékoskodni. Az ára viszont minimum 35 millió euró. Az üzlet mellett szólhat az is, hogy Eto’o nem rég elárulta az újságíróknak, hogy szeretné még kipróbálni magát Angliában, valamint a City támadója, Carlos Tevez minden bizonnyal távozik a klubtól és az Inter az első számú esélyes a megszerzésére. Egy Eto’o Tevez csere továbbra sem tűnik lehetetlennek.

2 komment

Címkék: etoo manchester city mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr53052477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ovantat 2011.07.10. 07:20:08

Évi 15 milla ? Jézusom !!! Nem sok az egy kicsit emberek?

il_ 2011.07.10. 19:16:15

@ovantat: Hát valahol ezeket a számokat pont a City, Chelsea színrelépésének köszönhetjük. Előtte is voltak durva összegek, de ez a két klub teljesen felborította az egyensúlyt. Aztán mostmár Anzsik meg Malagák is Sneijderekre, meg Pastorékre licitálnak. Nonszensz
süti beállítások módosítása