Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bojinovot chilei középpályásra cserélte a Parma

2011.07.07. 10:30 Unimuck

Valeri Bojinov hivatalosan is a Sporting Lisbonhoz igazolt, erősítette meg a portugál együttes. A transzfer részeként, a 2,6 millió eurós vételár mellett (+ 0,9 millió euró bónusz) Jaime Valdes is egy évre a Parmához igazolt, végleges megszerzésére opciós joguk lesz szezon végén az északiaknak.

A Parma sportigazgatója még tegnap nyilatkozott a chilei várható megszerzéséről;

"Közel vagyunk a megállapodáshoz, miszerint Bojinov a Sportinghoz, Valdes pedig hozzánk kerülne. Célunk, hogy tovább erősítsük a támadósorunkat, erre legfőbb kiszemeltünk Sergio Floccari. Bár nem mondhatjuk azt, hogy rosszul állnánk e téren, mivel nálunk marad Crespo, leigazoltuk Borinit és Pellét, valamint Giovinco és Palladino is Parmában folytatja. Egy olyan csapatot szeretnénk létrehozni, amely biztosan elkerüli a kiesést és remek futballal szórakoztatja a szurkolóinkat."

Egyébiránt a 30 éves Valdesnek nem lesz szokatlan a Serie A hangulata, ugyanis karrierje nagy részét Olaszországban töltötte, erősítve a Bari, a Fiorentina, a Lecce és az Atalanta csapatát is.

Szólj hozzá!

Címkék: parma mecato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr93045480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása