Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bastos ügyében tovább folytatódnak a tárgyalások

2011.07.07. 20:30 Unimuck

Egyes médiahíresztelések szerint megszakadtak a tárgyalások a Juventus és a Lyon között Bastos ügyében, ám mindezt hamar cáfolta a brazil játékos menedzsere, De Kerckhove, aki elárulta, kliense legfőbb kérője még mindig a Bianconeri, de nem tartja kizártnak, hogy végül más klubba köt ki védence.

"A Juventusszal még mindig folynak a tárgyalások Bastos ügyében. Hasonlóképp akarja mindkét fél a másikat, nem ült le az érdeklődés egyik fél részéről sem, ugyanakkor ha nem a torinói, akkor majd más egyesület lesz kliensem új csapata." - nyilatkozta a brazil szélső menedzsere. 

A Bianconeri vezetői ezidáig nem tudtak megegyezni a Lyonnal Bastos leigazolásáról, továbbá az olasz együttes a védő EU-s útlevelének érkeztét várja, ám a szövetség tegnapi határozat alapján már évente két EU-n kívüli játékost igazolhatnak a talján klubok, így a dél-amerikai játékos szerződtetésével nem játszaná ki a Juve unión kívüli Joker kártyáját.

Michel Bastos vételára várhatóan 13 millió € körül mozog majd.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mercato bastos

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr133048310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása