Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Riise visszatérhet Angliába

2011.07.06. 10:30 Unimuck

A Farkasok balhátvédje, John Arne Riise szerződése jövőre lejár a fővárosi csapatnál és a Sportmediaset értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a Roma új vezetősége nem számol már a norvég labdarúgóval, így a forrás szerint Riise visszatérhet a Premier Leaguebe. A jelentésnek lehet valóság alapja, ugyanis a Giallorossi ezen a héten várhatóan bejelenti a spanyol utánpótlás-válogatott baloldali védője, José Ángel Valdés szerződtetését, így a 30 éves északi labdarúgónak bizonytalanná válhat római jövője. 

Riise 2008 nyarán szerződött Liverpoolból a Farkasokhoz 5 millió € ellenében, ahol ez idő alatt több, mint 130 tétmérkőzésen öltötte magára a Roma mezét. A norvég védőt a napokban szóba hozták a Fulhammel, mint lehetséges angliai célpont.

Szólj hozzá!

Címkék: roma mercato riise

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr433042478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása