Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hiába a megaajánlat, Aguero nem akar a Juventusba szerződni, Madrid másik felébe vágyik

2011.07.04. 08:37 lupetto

 A spanyol sajtó tényként közli, Sergio Aguero nem lesz a Juventus játékosa. Bár a Bianconeri végre rászánta magát a lépésre, s hosszas előkészületek után kész a megfelelő ajánlattal előállni, a megaösszeggel azonban csak az Atletico szívét lágyíthatja el, a játékosét aligha. A Mundo Deportivo szerint legalábbis az argentin arra kérte ügynökeit lassítsanak a tempón, s semmit ne írjanak alá a felek keddi egyeztetésén. A stratégia kivárni a végsőkig, amikoris Florentino Perez a színre lép és a Realhoz viszi az elvágyódó támadót.

Hogy mi igaz mindebből azt már lehetetlen követni. Mindenesetre a korábban beharangozottak szerint Marotta kedden Madridba repül, hogy tárgyalóasztalhoz üljön az Atletico vezetőivel, valamint a játékos ügynökeivel, s valószinüleg ezután mi is okosabbak leszünk.

2 komment

Címkék: juventus real madrid aguero atletico madrid mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr933036645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.07.04. 10:40:15

mondjuk ha ez igaz, akkor szembekopi a sajat szurkoloit, sok szerencset neki a Realnal akkor

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.07.04. 11:49:10

mondjuk kozben utanna olvasgattam, es az AS es a Mundo Deportivo nagyon ritka esetekben josolta meg, hogy ki hova igazol, amolyan Blikk szinvonalon mozog
süti beállítások módosítása