Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cana megérkezett Rómába, a holnapi orvosi vizsgálat után aláír a Lazióhoz

2011.07.04. 20:06 Unimuck

Az albán válogatott labdarúgó, Lorik Cana Rómába utazott, hogy holnap reggel orvosi vizsgálaton vegyen részt a Lazio központjában, majd aláírjon egy 5 éves szerződést a Sasokkal. A 28 éves játékos a Galatasaray csapatát hagyja ott az olasz fővárosi klub kedvéért, no és persze évi 2 millió €-s fizetésért. Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy fizet-e a Lazio a isztambuli csapatnak vagy átengedi Muslérát az albánért cserébe. Cana Rómába érkeztével nyilatkozott:

"Boldog vagyok, mert egy új kaland vár rám a Laziónál. Mindig örömteli, ha egy új klubhoz igazol az ember. Viszonylag egy jó szezon van mögöttem, de remélem, hogy a következő még jobban siker. A  Lazio egy nagy klub és óriási a szurkolói." - nyilatkozta az albán labdarúgó, akit védőként és középpályásként is be lehet vetni.

1 komment

Címkék: lazio mercato cana

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr313039318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.04. 21:31:49

Az eddigi legszimpatikusabb igazolás, magát az embert nézve. Egyébként úgy tudom, hogy Muslera átigazolása miatt ingyen érkezik, illetve a Lazio kap további 3 millió eurót az isztambuliak vezetőitől. Ez teljesen jó üzlet, Marchetti szerintem előrelépés ha újra formába lendül, mögötte pedig ott lesz Bizzarri és Berardi, mert Berni a Braga játékosa lett.

Akiktől még megszabadulna a klub, vagy kölcsönben, vagy végleg: Carrizo, Makinwa, Foggia, Floccari, Garrido, Scaloni, Zauri, Artipoli, Mendicino, Del Nero, Bresciano vagy Matuzalem, Muslera és Biava vagy Stendardo vagy Diakité.

Ezekből az üzletekből összesen körülbelül 30 millió eurót remélnek, ami nem lehetetlen, de azért nehéz lesz. Közel 40 fős a jelenlegi keret, Reja maximum 24-25 főt akar, nagy irtás lesz.
süti beállítások módosítása