Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter Palaciót akarja, Preziosi csakis Pandevért cserébe adná az argentint

2011.07.02. 11:30 Unimuck

A Genoa presidentéje, Enrico Preziosi elárulta, az Inter élénken érdeklődik csapat egyik gyöngyszeméért, Rodrigo Palacioért. A Boca Juniors ex-támadója 2009 nyarán épp a Nerazzurrihoz távozó honfitársa, Diego Milito pótlására érkezett a kikötővárosba, ahol végül a Grifone akkor, az Inter jelenlegi trénere, Gasperini trequartista szerepkörben találta meg a támadó legmegfelelőbb pozícióját a pályán. Nem kizárt, hogy Palacio ismét Militót váltja, ugyanis a rutinos gólvágó helye nem biztos az Internél, ám az üzlet létrejöttében a Genoa első emberének is lesz beleszólása, aki Goran Pandevet kéri az argentinért cserébe.

"Igazak a hírek, az Inter érdeklődik Palacio iránt, majd elválik, hogy meg tudunk-e egyezni. Beszéltünk már Palacio eladásáról, ám nem engedjük el kizárólag készpénzért. Pandevet akarjuk cserébe, ha a macedón belegyezik, létrejöhet az üzlet, ellenkező esetben az argentin nálunk marad. Miután Alexis Sanchez itt hagyja az olasz ligát Rodrigo lesz a legjobb trequartista a Serie A-ban."

Az elnököt a klub kapuskérdéséről is faggatták. 

"Emiliano Vivano nincs napirenden nálunk. Eduardo a mi elsőszámú kapusunk, ám ha eligazolna van pár opciónk a helyére. Ilyen például Marco Storari, Sebastien Frey és két külföldi hálóőr." - nyilatkozta Preziosi.

Szólj hozzá!

Címkék: inter genoa pandev mercato palacio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr963031112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása