Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Palermo elnöke szerint Pastore szinte biztosan távozik

2011.06.29. 12:50 lupetto

 Maurizio Zamparini a gazzetta.it-nek nyilatkozva kifejtette, szinte 100 %-ra vehető Javier Pastore távozása a szicíliai együttestől. Elárulta azt is, hogy játékosáért 3-4 klub áll versenyben, s az ajánlatok értékelése jelenleg is folyik mind a klub, mind a játékos és ügynöke részéről.

"Annak az esélye, hogy a klubnál marad, körülbelül 10 %-ra tehető. Elképzelhető, hogy vételára még az 50 millió eurót is meghaladja majd." - értékelt a presidente, aki szerint következő klubja még így is jól jár az üzlettel, hiszen néhány év múltán ennek akár dupláját is érheti majd a labdarúgó játékjoga.

Figyelembe véve a felmerült vételárat és az elnök korábbi szavait, aligha valószínű, hogy az argentin olasz klubban folytatná, szinte biztosra vehető, hogy Angliában vagy Spanyolországban köt ki végül, így heteken belül két nagy csillag (Sanchez - Barca) is elhagyhatja a Serie A-t.

1 komment

Címkék: palermo pastore mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr933024408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2011.06.29. 13:32:44

Hát nem tudom ez nem valami jó hír. Sanchez után megint 1 nagy tehetség hagyja akkor majd el a Serie A-t. Amúgy idén nyáron milyen komolyabb tehetség, vagy klasszis érkezett?
Tudom Cissé, Klose is nagy spílerek, de azért ők nem olyan igazolások, mint a 90-es évek dömpingje volt. Tényleg Sheva, Bergkamp, Ronaldo, Crespo, Batistuta, stb. Fel sem lehet sorolni, szinte özönlöttek a klasszisok szinte minden évben.
Na mindegy, ezen kár nyavalyogni. Remélem lesz még ilyen korszak.
süti beállítások módosítása