Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Így búcsúzott Cissé

2011.06.28. 20:53 lupetto

 Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Djibril Cissét mindössze pillanatok választják el, hogy hivatalosan is a Lazióban folytassa pályafutását. A francia csatár Olaszországba szerződése a bejelentésig ugyan csak félhivatalos találgatás, de a támadó jövőjéről mindent elmond hétvégi búcsúja, melyet az athéni szurkolókhoz intézett a város egyik szórakozóhelyén;

 

3 komment

Címkék: lazio mercato cisse

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr233022883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.06.28. 23:34:43

Nyilván lehet mondani, hogy nem fiatalít a Lazio, de egy Klose és Cissé csatárpárost minden nagyra törő csapat szívesen fogadna. Nyilván be lehet bukni az igazolásokkal, ahogy bármivel, de rég voltak ilyen kecsegtető igazolásai a Laziónak. Legutoljára a hőskorszakban csatlakoztak világhírű játékosok.

Az pedig szintén nagyon pozitív, hogy Marchetti ügynöke, Bozzo bejelentette, védence megegyezett Lotitóval és egy héten belül csatlakozik a Lazióhoz. Csak azt sajnálom, hogy Berni aláírt a Bragához.

lupetto 2011.06.29. 08:02:43

Tényleg impozáns névsor, a végén még pontot szereztek a következő derbyk egyikén ;)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.06.29. 09:03:17

Amíg a Roma előtt végez a csapat, örömest beleegyezem a derbivereségekbe.
süti beállítások módosítása