Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vucinic marad Rómában, ha ...

2011.06.27. 17:00 Unimuck

Az AS Roma sportigazgatója Walter Sabatini bevallotta, megszeretnék tartani csapatuk montenegrói támadóját, Mirko Vucinicset, ám ehhez a játékosnak is áldozatokat kell hoznia. A 27 éves támadóért több együttes is érdeklődik, ezidáig legintenzívebbnek az újabb építkezésbe fogó Juventus mutatkozik, ám a klubváltásba a Farkasok vezetőségének is bele kell egyeznie.

"Nagyszerű játékos Vucinic és szívesen a csapatunknál tartanánk. Azonban az előző szezon utolsó pár hónapjában nem volt boldog nálunk és hiányzott belőle a kellő motiváció is. A klub vezetése, az edző és én sem akarok szomorú játékosokat. Vucinic most a nyaralását tölti, ha megújulva és nagy lelkesedéssel tér vissza hozzánk, megtartjuk, ellenkező esetben megválunk tőle." - nyilatkozta Sabatini.

A montenegrói csatár az előző idényben 36 tétmérkőzésen 11 gólt szerzett a Roma színeiben.

Szólj hozzá!

Címkék: roma vucinic mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr873018990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása